top of page

Vi sätter bara in chip i människor... För nu.

Läkare/sjuksköterska till ChipMe

Sverige - Partner, deltid

Vill du vara med och utveckla framtidens människa?

Vi letar efter personer med stickvana (läkare eller sjuksköterskor)  som vill vara med oss och sätta in chip i människor. 

 

Från vårt håll tar vi fram kunder, material och chip. Det vi söker är några personer lite utspritt runt de större städerna som vill vara med att etablera denna typ av verksamhet i sin region.

 

När vi drar igång i er stad så gör vi en del PR och marknadsföring. Vi kommer försöka hitta relevanta event och pop-up-möjligheter. Dessutom lägger vi in er på vår sajt. Driver du eget eller jobbar på någon mindre klinik så gör vi såklart att uppmärksamheten även riktas till er verksamhet. Eller till dig som person om du vill det.

 

Vi har helt enkelt en hel del möjliga upplägg. Huvudmålet är att hitta bra folk som tycker det känns kul. Hör av er så berättar vi mer.

OM CHIPME

ChipMe bildades 2018 gemensamt av Oh Agency och Tribe. Bolagets fokus är att sätta in tekniska implantat i människor och sälja kringprodukter för att använda dessa mer effektivt. ChipMe skall bli världsledande inom cyborgteknik för konsumenter och arbetar idag med att sätta in chip under huden på sina kunder.

Företaget har en god marginal på de chip vi sätter in och vill utveckla erbjudandet till kringprodukter samt få marknaden i stort att växa. Inom kort vill vi finansiera bolaget med externt kapital och utöka antalet produkter vi arbetar med.

FAKTA

  • Upparbetad kundstock

  • God lönsamhet per kund

  • Etablerat varumärke

  • Stor uppmärksamhet kring verksamheten i media 

ERSÄTTNING

​Startup. Provision och deltidsarbete. Vid hög efterfrågan kan ett mer ingående partnerskap tecknas.

CHIPPARE PÅ CHIPME

Större städer i Sverige

Partner, deltid 

KONTAKT

Jesper Jonsteg

+46 73 997 30 20

jesper@ohagency.se

bottom of page